Καυσόξυλα Το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος που έπεσε θύμα κλοπής του iPhone του είναι ο κλέφτης να του επιστρέψει την λίστα με τις επαφές του. Κι όμως, Επαγγελματική κοπή δέντρων Βόλος συνέβη στην Κίνα όπου ο κλέφτης έγραψε……
Κλέφτης iPhone αντέγραψε τις επαφές του ιδιοκτήτη Καυσόξυλα Και του τις έσ ΤΕΙλε… γραπτώς
Το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος πο<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone του είναι ο κλέφτης να του επιστρέψει την λίστα με τις επαφές του. Κι όμως, συνέβη στην Κίνα όπου ο κλέφτης έγραψε σε 11 σελίδες τις 1.000 επαφές του ιδιοκτήτη του κινητού τηλεφώνου και του τις έσ ΤΕΙλε!
Όπως αναφέριε το ΑΜΠΕ, ο κλέφτης έκλεψε τη συσκευή από κάποιον ονόματι Ζου Μπιν, μπάρμαν το επάγγελμα, ο οποίος -όπως πολλοί χρήστες κινητών, άλλωστε- είχε αποθηκευμένες πολλές επαφές στο κινητό, αλλά χωρίς να έχει μεριμνήσει να τηρήσει ένα εφεδρικό αντίγραφο του καταλόγου των επαφών του.
Ο Μπιν επρόκειτο να είναι κουμπάρος στον γάμο ενός φίλου του κι είχε πάει στο bachelor party του την βραδιά που εκλάπη το κινητό του.
Όταν πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του και καθώς ήταν μεθυσμένος, μοιράστηκε ένα παράνομο ταξί με τρεις φίλους του και, προφανώς, τον κλέφτη του κινητού.
«Ξέρω ότι είσαι ο άνδρας που κάθισε δίπλα μου. Σε διαβεβαιώνω ότι θα σε βρω», ήταν το γραπτό μήνυμα που έσ ΤΕΙλε ο Μπιν <a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone του.
«Κοίταξε τις επαφές στο κινητό μου και θα διαπιστώσεις σε ποιόν χώρο εργάζομαι. Στείλε μου πίσω το τηλέφωνο στην παρακάτω διεύθυνση αν έχεις φιλότιμο», συνέχιζε το μήνυμα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιν εργάζεται σε έναν χώρο που θεωρείται ότι συνδέεται με συμμορίες.
Καυσόξυλα Καυσόξυλα Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν
Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.
Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.
Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.
Έτσι, οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.
Πηγή: SecNews
Καυσόξυλα Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία
Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρες
Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής Εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν “σαν ζώα”.
Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.
Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Αφού, κατά πάσα πιθανότητα, τους πρόδωσαν οι δύο άνδρες που τους συνόδευαν, οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, είναι αντάρτες, μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της “γκάνγκστερ” που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, “να ληστέψουν τον πληθυσμό, να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους”.
Από την ημέρα εκείνη, ξεκίνησε η “οδύσσεια” των δύο ανδρών, μια “τρομερή και δύσκολη” περιπέ ΤΕΙα καθώς οι απαγωγείς τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και κατά διαστήματα επέστρεφαν στις κρυψώνες τους. Τον Ιούνιο, υπό την πίεση της Χεζμπολάχ, αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής προς τη Χομς: συνολικά 5.000-6.000 άνθρωποι, “άνδρες, Καυσόξυλα και καρβουνά Βόλος γυναίκες και παιδιά, ανάπηροι και ηλικιωμένοι περπατούσαν επί δώδεκα ώρες, Καυσόξυλα πεύκου Βόλος επί δύο συνεχόμενες νύχτες, διασχίζοντας την ύπαιθρο” ανέφερε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της “εξόδου” ο Κίρικο ζήτησε από τον Άμπου Άμαρ ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και εκείνος αρνήθηκε, γελώντας, να του δώσει το δικό του. Ένας στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που ήταν τραυματισμένος στα πόδια του έδωσε τελικά το κινητό του. “Αυτή ήταν η μοναδική χειρονομία συμπόνιας που έλαβα μέσα σε 152 ημέρες”, γράφει στο τετρασέλιδο άρθρο του. “Ακόμη και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι προσπαθούσαν να μας βλάψουν. Το λέω ίσως ηθικολογώντας όμως στη Συρία γνώρισα πραγματικά τη χώρα του Κακού”, συνεχίζει.
Ο ίδιος και ο συγκρατούμενός του αντιμετωπίζονταν “σαν ζώα”, τους έκλειναν “σε μικρά δωμάτια με κλειστά παράθυρα παρά την αποπνικτική ζέστη” και υποχρεώνονταν να τρώνε τα αποφάγια των απαγωγέων τους.
“Σ’ όλη μου τη ζωή, Φθηνά ξύλα Βόλος δεν γνώρισα ποτέ τέτοιον καθημερινό εξευτελισμό, να με εμποδίζουν να κάνω ακόμη και τα απλούστερα πράγματα”, εξήγησε προσθέτοντας ότι σε δύο περιπτώσεις οι δεσμοφύλακές τους απείλησαν να τον σκοτώσουν: “μου κόλλησαν το κεφάλι στον τοίχο και πλησίασε την κάννη στον κρόταφό μου (…) ατέλειωτες στιγμές κατά τις οποίες ντρέπεσαι (…) και εξοργίζεται με τον ίδιο σου τον φόβο”.
Καυσόξυλα
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/613061/kleftis-iphone-adegrapse-tis-epafes-tou-idioktiti-/
Καυσόξυλα…