YouTube Ομπάμα τραγουδίστρια προώθηση ιστοσελίδων – Διεθνή – Όταν το Twitter παίρνει «φωτιά»

προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη site δωρεαν Βολος άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατοχύρωση domain Βολος Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Όταν το Twitter παίρνει «φωτιά» προώθηση ιστοσελίδων Σκληρή μάχη έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό στο twitter για το ποιος έχει τους περισσότερους followers. Πολιτικοί, καλλιτέχνες, καταχωρηση domain Βολος σελέμπριτις, δημιουργία e-shop Βολος ηθοποιοί, κατασκευη ιστοσελιδασ δωρεαν Βολος μοντέλα αλλά και τηλεπερσόνες «κονταροχτυπιούνται» για το πόσοι διαβάζουν καθημερινά τα… τιτιβίσματά τους. Ποιος είναι ο νικητής;

seo μαρκετινγκ Βολος Φαίνεται πως η Κέιτι Πέρι έχει μαγέψει το διάσημο κοινωνικό δίκτυο. Έχοντας πλέον καταφέρει να ξεπεράσει τον Τζάστιν Μπίμπερ, ανάπτυξη ιστοσελίδων Βολος η διάσημη τραγουδίστρια έχει πλέον 46,7 εκ. εταιρεια seo Βολος followers και έχει «στρογγυλοκαθίσει» στην πρώτη θέση!

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 13.jpg” />

Από τη σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή, καθώς περισσότεροι από 39,5 εκ. άνθρωποι παρακολουθούν όσα γράφει στο twitter.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 1.jpg” />

Το πιο «καυτό» όνομα στο twitter από τον κλάδο των ηθοποιών είναι αυτήν την περίοδο ο Άστον Κούτσερ, ο οποίος έχει 15,2 εκ. followers.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 2.jpg” />

Η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντι Τζένερις, η οποία έχει φτάσει πλέον σε δημοτικότητα την Όπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» στο twitter! Αυτήν τη στιγμή την ακολουθούν συνολικά 23,4 εκ. χρήστες του διάσημου κοινωνικού δικτύου.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 3.jpg” />

Το YouTube έχει 35,8 εκ. followers και βρίσκεται εδώ και καιρό σταθερά στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των «φανατικών» του κοινωνικού δικτύου.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 4.jpg” />

Πολλούς διαδικτυακούς θαυμαστές έχει και ο πρόεδρος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, καθώς τον ακολουθούν συνολικά περισσότεροι από 13,8 εκ. χρήστες.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 5.jpg” />

Μεγάλο ρόλο στο twitter διαδραματίζουν και τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, προκειμένου να έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Το CNN Breaking News έχει συνολικά 13,9 εκ. followers.  

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 6.jpg” />

Τα μοντέλα δεν θα μποορύσαν να μην έχουν τους δικούς «φανατικούς» στο twitter. Και η Τάιρα Μπανκς, η οποία έχει και δική της εκπομπή στην τηλεόραση στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει αυτήν τη στιγμή 10,9 εκ. followers.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 8.jpg” />

Η Μπαρτσελόνα του Μέσι και του Τσάβι έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε παγκόσμιο επίπεδο με τον τρόπο παιχνιδιού της. Και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των ανθρώπων που την ακολουθούν στο twitter. Συνολικά 10,5 εκ. followers.  

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 9.jpg” />

Ο θρησκευτικός ηγέτης Δαλάι Λάμα έχει αυτήν τη στιγμή 8 εκ. followers.

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 10.jpg” />

Είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Έχει κατακτήσει δύο «δαχτυλίδια» στον μαγικό κόσμο του NBA και συνεχίζει… Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει 10,3 εκ. followers.  

<img alt="" src="/filescalendar/2013/November/ twitter 11.jpg” />

προώθηση ιπροωθηση ιστοσελιδων στο google Βολοςσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

προώθηση ιστοσελίδων Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274773&catID=4




προώθηση ιστοσελίδων…

Reply...