Από ευέλικτες οθόνες κινητών που δε σπάνε με τίποτα μέχρι ιπτάμενες μετακινήσεις

Μαγνησία αυτοκινήτων σκεπες τιμες εταιρείες πετρες πηλιου Παραίτηση με αιχμές στο πετρα για σκαλα τιμες Επιμελητήριο

πετρες πηλιου Την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, επενδυση σκαλασ εξωτερικου χωρου μετά από 15 χρόνια προσφοράς, πετρα για σκαλοπατια υπέβαλλε χθες το πρωί, σκεπες τιμες αγκωναρι τι σημαινει ο πλακακια σκαλασ σκαλοπατια εξωτερικου χωρου τιμεσ Αντιπρόεδρος του πωρόλιθος Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Μαγνησίας”

Παραίτηση με αιχμές στο Επιμελητήριο πετρες πηλιου

Παραίτηση με αιχμές  στο Επιμελητήριο

Την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μετά από 15 χρόνια προσφοράς, υπέβαλλε χθες το πρωί, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Μαγνησίας (ΣΙΣΑΜ), κ. Μιχάλης Σπανός.

Η παραίτηση του κ. Σπανού, που ήρθε να προκαλέσει νέα αναταραχή στα επιμελητηριακά δρώμενα, συνοδεύτηκε από αιχμές περί απαξίωσης του θεσμού του Επιμελητηρίου, αλλά και μήνυμα προς τον Αρ. Μπασδάνη ότι είναι πρόεδρος και των 30 μελών του διοικητικού συμβουλίου και όχι μιας και μόνο συνιστώσας.

«Μετρώ ήδη 15 χρόνια ως μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχοντας περάσει και από διοικητικές θέσεις, υπηρέτησα τον θεσμό με σύνεση και σοβαρότητα. Έδωσα τα πάντα προσπαθώντας να κάνω ό,τι καλύτερο για τα συμφέροντα του επαγγελματία, του εμπόρου, του βιοτέχνη. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως διαπίστωσα ότι έχω καταστεί ανενεργός από νέα επιμελητηριακά ήθη…», αναφέρει στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Σπανός, τονίζοντας ότι αντί να γίνονται προσπάθειες για να στηθεί το σπίτι του επιχειρηματία, το Επιμελητήριο και να επιστρέψουν σε αυτό τα απογοητευμένα μέλη, ο θεσμός απαξιώνεται.

Στο κείμενο της παραίτησής του, ο κ. Σπανός αναφέρεται σε «συναυλίες, offshore εταιρείες, Αναπτυξιακή Εταιρεία που δεν φέρνει ανάτπυξη».

Ο ίδιος μιλά για σκηνικό στο οποίο δεν θέλει πλέον να συμμετάσχει και επικαλείται μέλη του Επιμελητηρίου με προβλήματα επαγγελματικά και παράπονα για τη δράση του θεσμού.

«Γνωρίζουμε όλοι μας τα προβλήματα που απασχολούν τα 17.500 μέλη μας και όμως εμείς ασχολούμαστε με το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Πρόεδρος και αναλώνουμε το χρόνο μας σε εκατέρωθεν ανταλλαγές κατηγοριών», τονίζει ο κ. Σπανός.

Στέλνει δε, μήνυμα προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. «Κύριε Πρόεδρε, θα έπρεπε ήδη να έχετε καταλάβει ότι είστε Πρόεδρος και των 30 μελών του Δ.Σ. και όχι μιας επιμελητηριακής και μόνο συνιστώσας. Μετά από 15 χρόνια, δυστυχώς για μένα, είμαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Σπανός.

 

Αναβολή

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων παρέστησαν τα 13 από τα 31 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που μετά από λίγο αποχώρησαν.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

πετρες πηλιου πετρες πηλιου Συνωστισμός τάνκερ στον Περσικό

Δείτε στο protothema.gr αποκλειστικές φωτογραφίες από την κίνηση στο αγκυροβόλιο του εμιράτου της Φουτζέιρα – Εφοπλιστές και ενεργειακές εταιρείες σπεύδουν να «φορτώσουν» προτού εκτιναχθεί η τιμή του πετρελαίου σε περίπτωση που οι ΗΠΑ χτυπήσουν τη Δαμασκό

Ολα τα διαθέσιμα σούπερ τάνκερ της υφηλίου έχουν μαζευτεί την τελευταία εβδομάδα στον Περσικό. Η κρίση με την Συρία και η αναμενόμενη άνοδος της τιμής του πετρελαίου εάν τελικά οι ΗΠΑ χτυπήσουν, προβληματίζουν έντονα τους πετρελαικούς κολοσούς που έσπευσαν να πάρουν “θέσεις μάχης” πριν πέσουν οι πρώτες βόμβες στη Δαμασκό.

Ετσι, εκατοντάδες τάνκερ από όλο τον κόσμο έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες στον Kόλπο στην προσπάθειά τους να φορτώσουν όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορούν, καθώς μια πίθανή πολεμική ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή θα εκτοξεύσει την τιμή του μαύρου χρυσού στα ύψη.

Οι αναλυτές της Societe Generale δεν αποκλείουν μιαν άνοδο της τιμής του μαύρου χρυσού στα επίπεδα των 125 δολαρίων με το ξεκίνημα των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Συρία. Στην περίπτωση δε που οι επιθέσεις αυτές οδηγήσουν έστω σε προσωρινή διακοπή της εξόρυξης και διανομής πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή, οι ειδικοί της SocGen “βλέπουν” την τιμή στα 150 δολάρια ανά βαρέλι.

Αντίστοιχες είναι και οι προβλέψεις των αναλυτών της Bank of America Merrill Lynch: 120 δολάρια το βαρέλι για το αργό στο ξεκίνημα της “πολεμικής κρίσης” και στα 130 δολάρια τις αμέσως επόμενες ημέρες.

πετρες πηλιου Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις που είχαν επβάλει στο Ιράν

Ώστε να διευκολύνουν τις αμερικανικές ανθρωπιστικές οργανώσεις που εργάζονται στη χώρα αυτή αλλά και τις αθλητικές ανταλλαγές, σε μια χειρονομία καλής θέλησης μετά την εκλογή του νέου, μετριοπαθούς προέδρου Χασάν Ροχανί.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να χαλαρώσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο Ιράν ώστε να διευκολύνουν τις αμερικανικές ανθρωπιστικές οργανώσεις που εργάζονται στη χώρα αυτή αλλά και τις αθλητικές ανταλλαγές, σε μια χειρονομία καλής θέλησης μετά την εκλογή του νέου, μετριοπαθούς προέδρου Χασάν Ροχανί.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ σημαίνει ότι οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις καταστροφών, με τη δια φύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητούν ειδική άδεια για να αναπτύσσουν δραστηριότητες στο Ιράν.

Οι Ιρανοί και οι Αμερικανοί αθλητές θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε αγώνες μεταξύ τους χωρίς να υποβάλουν ειδική αίτηση, κάτι που μπορεί να ενθαρρύνει τις αθλητικές ανταλλαγές.

Τα τελευταία χρόνια οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους έχουν λάβει σκληρά μέτρα σε βάρος του Ιράν σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. Έτσι, έχουν βάλει στη “μαύρη λίστα” πολλές ιρανικές εταιρείες και κυβερνητικούς αξιωματούχους ενώ απαγόρευσαν και τις εισαγωγές ιρανικού πετρελαίου.

Η εκλογή του Ροχανί στη θέση του προέδρου του Ιράν, φέτος το καλοκαίρι, αναζωπύρωσε τις ελπίδες στη Δύση για την εξεύρεση μιας λύσης στη διαμάχη.

Ουάσινγκτον και Τεχεράνη, που δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις από το 1980, βρήκαν κοινό έδαφος στις αρχές του έτους στην. . . πάλη καθώς οι αθλητικές ομοσπονδίες και των δύο χωρών αγωνίστηκαν για να κρατήσουν το άθλημα αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό, τον Μάιο, Ιρανοί παλαιστές συμμετείχαν σε φιλικές αναμετρήσεις με Αμερικανούς συναθλητές τους στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

πετρες πηλιου

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98960&cat=1




πετρες πηλιου…

Reply...