ΕΥΠ Βραζιλία Google γλυκα βολος «Καμπάνα» στη γερμανική TÜV για τα ελαττωματικά εμφυτεύματα στήθους

τουρτεσ ζαχαροπλαστειου βολος γλυκα παστα μαρκιζ βολος παστα τρουφα βολος βολος Γαλλικό δικαστήριο την καταδίκασε να καταβάλει αποζημιώσεις στους διανομείς των συγκεκριμένων εμφυτευμάτων και στις γυναίκες που γλυκα αρραβωνα βολος είχαν ζαχαροπλαστεια χονδρικη πωληση παστα μαρκιζ βολος βολος βάλει …”

«Καμπάνα» στη γερμανική TÜV για τα ελαττωματικά εμφυτεύματα στήθους γλυκα βολος

Γαλλικό δικαστήριο την καταδίκασε να καταβάλει αποζημιώσεις στους διανομείς των συγκεκριμένων εμφυτευμάτων και στις γυναίκες που είχαν βάλει 

Η γερμανική εταιρία ελέγχου ποιότητας TÜV, η οποία είχε πιστοποιήσει τα ελαττωματικά γαλλικά εμφυτεύματα στήθους PIP, κρίθηκε υπεύθυνη σήμερα από Γαλλικό δικαστήριο γιατί «δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της» και διατάχθηκε να αποζημιώσει τα θύματα, δεδομένου ότι δεν μπόρεσε να εντοπίσει εγκαίρως το πρόβλημα.

Το δικαστήριο της πόλης Τουλόν, στη νότια Γαλλία, έκρινε ότι η TÜV Rheinland είναι υπόλογη επειδή «δεν εκπλήρωσε την υποχρέωσή της περί ελέγχου» και για αυτό το λόγο την καταδίκασε να καταβάλει αποζημιώσεις στους διανομείς των συγκεκριμένων εμφυτευμάτων και στις γυναίκες που είχαν βάλει.

Στη γαλλική Δικαιοσύνη είχαν προσφύγει περισσότερες από 1.600 γυναίκες οι οποίες είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για αποκατάσταση ή προσθετική στήθους με τα εμφυτεύματα της Poly Implant Prothese (PIP).

Η αστική αγωγή Αποζημίωσης εκδικάστηκε ξεχωριστά από την ποινική υπόθεση στην οποία κατηγορούμενος είναι ο ιδρυτής της PIP Ζαν-Κλοντ Μας και τέσσερις πρώην στελέχη της εταιρείας. Το ποινικό μέρος της υπόθεσης εξετάζεται από δικαστήριο στη Μασσαλία.

Ο Μας και οι υπάλληλοί του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απάτης και εάν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε φυλάκιση 5 ετών γιατί στα ενθέματα στήθους χρησιμοποιούσαν φτηνή, βιομηχανική σιλικόνη, γεγονός που τα καθιστούσε ευπαθή και ευάλωτα σε ρήξη.

Η TÜV υποστήριξε ότι ο δικός της ρόλος είναι να εντοπίζει τα «ακούσια λάθη» των κατασκευαστών και όχι τη «σκόπιμη απάτη».

Υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο φέρουν εμφυτεύματα της εταιρείας PIP. Χιλιάδες έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις για να αφαιρέσουν τα προσθετικά αφότου αποκαλύφθηκε η απάτη, το 2011.

Το δικαστήριο της Τουλόν έκρινε ότι η TÜV θα πρέπει να καταβάλουν 3.000 ευρώ σε κάθε θύμα, εν αναμονή των γνωματεύσεων των εμπειρογνωμόνων για τη ζημία που έχει υποστεί το καθένα από αυτά.

Οι έξι εταιρίες διανομείς (από τη Βουλγαρία, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Συρία, το Μεξικό και τη Ρουμανία) διεκδικούσαν από την TÜV το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι 1.600 γυναίκες ζητούσαν Αποζημίωση ύψους 16.000 ευρώ για την καθεμία, δηλαδή συνολικά περίπου 25 εκατομμύρια.                

γλυκα βολος γλυκα Παστα αμυγδαλου ζαχαροπλαστειο βολος Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

γλυκα βολος Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

γλυκα βολος

source: http://www.protothema.gr/world/article/328404/kabana-sti-germaniki-tv-gia-ta-elattomatika-emfuteumata-stithous/




γλυκα βολος…

Reply...