πλανήτη Πλάκα Lady Gaga ψυχολογος Η Lady Gaga γυμνή με μία μπάλα και έναν κίονα

ψυχολογοσ ψυχοθεραπευτησ ψυχολογος Ενώνει τις Λύση συγκρούσεων Κανόνες δυνάμεις Ζήλια της ψυχολογοσ ζευγαριου με τον καλλιτέχνη ευαγγελια κολλια ψυχολογοσ Jeff Πρώτη μέρα στο σχολείο: ψυχολογοι βορεια προαστια Όταν το άγχος “κατακλύζει” τα παιδιά!!! Koons και ιδού το αποτέλεσμα…”

Η Lady Gaga γυμνή με μία μπάλα και έναν κίονα ψυχολογος

Ενώνει τις δυνάμεις της με τον καλλιτέχνη Jeff Koons και ιδού το αποτέλεσμα

Είναι γνωστός ως ο καλλιτέχνης που κάνει γλυπτά των ειδώλων της ποπ από μέταλλο και γυαλί. Και αυτή τη φορά ο Jeff Koons αποφάσισε να ενώσει τις «δυνάμεις», αλλά και την τρέλα του με αυτή της Lady Gaga, που όπως έχει αποδείξει πολλάκις όχι μόνο δεν διστάζει να «ξεφύγει», αλλά μας έχει κάνει να πιστέψουμε ότι δεν ζει αλλιώς!

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας; Μια αποκαλυπτική και προκλητική φωτογράφηση, στην οποία η Mother Monster ψυχολογοσ για εθισμουσ ακόμα μια φορά προβάλλει ποζάρει γυμνή και καλύπ ΤΕΙ τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με το νέο της «παιχνίδι», μια μπλε γυάλινη μπάλα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν πλάκα με τη φωτογραφία λέγοντας ότι η μπάλα αυτή είναι συμβολική και δε χρησιμοποιήθηκε τυχαία, μιας και αντιπροσωπεύει τον πλανήτη Γη που απειλείται από τη Lady Gaga!

Και φροντίζει με τις πόζες της να δείχνει πώς καταφέρνει να «πνίξει» τη Γη!

ψυχολογος ψυχολογος Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

ψυχολογος

source: http://www.protothema.gr/naked-city/article/327905/i-lady-gaga-gumni-me-mia-bala-kai-enan-kiona/




ψυχολογος…

Reply...