Πανιώνιος ΠΑΟΚ ΟΠΑΔ ψυχολογος Τέσσερις ΠΑΕ στο «σκαμνί»…

ψυχολογος Τέσσερις ΠΑΕ κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή (Πέμπτη 14/11, 13:00) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ……

Τέσσερις ΠΑΕ στο «σκαμνί»… ψυχολογος Για τη συμπεριφορά των οπαδών τους την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Τέσσερις ΠΑΕ κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτ ροπή (Πέμπτη 14/11, 13:00) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης, Εσωτερική αυτοεκτίμηση Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτ ροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 14/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, Προστασία των παιδιών 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, Ακούω 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, Συγκρούσεις με φίλους ή αδέλφια 5, προσωπικη αναπτυξη 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Έλλειψη προνομίων Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Πηγή: Sport-fm.gr

ψυχολογος Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, Γονείς παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

ψυχολογος Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

ψυχολογος

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/607509/tesseris-pae-sto-skamni/




ψυχολογος…

Reply...