{Κακλαμάνης} Κακλαμάνης {Κακλαμάνης} δικηγορος βολος «Είμαι πλήρως απαλλαγμένος και πιο υγιής»

δικηγορος βολος Απαλλαγμένος από το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε, και «μάλιστα πιο υγιής» από πριν, βγήκε σήμερα, Τρίτη, από το νοσοκομείο……

«Είμαι πλήρως απαλλαγμένος και πιο υγιής» δικηγορος βολος Τι λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης για το πρόβλημα υγείας του

Απαλλαγμένος από το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε, και «μάλιστα πιο υγιής» από πριν, βγήκε σήμερα, Τρίτη, από το νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως ανήρτησε ο ίδιος στο προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει:

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά.

Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν. Θέλω, επ’ ευκαιρία της δικής μου περιπέ ΤΕΙας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:

– Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).

– Τόσο για το διαγνωστικό ( Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέ ΤΕΙα της υγείας μου, δικηγοροι βολος με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».

δικηγορος βολος δικηγορος βολος Παρατείνονται για δύο χρόνια οι έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα – Κανονικά από το ΣΔΟΕ οι έλεγχοι της λίστας, τονίζει το ΥΠΟΙΚ

Κατά δύο χρόνια παρατείνεται η λήξη της παραγραφής για τη λίστα Λαγκάρντ, δικηγοροσ για τροχαια βολος έπειτα από πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα,

προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ολοκλήρωση των ελέγχων.

Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, τραπεζικο δικαιο δικηγοροι βολος η λήξη του χρόνου παραγραφής παρατείνεται για το χρονικό αυτό διάστημα για φορολογικές υποθέσεις που ερευνώνται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, με βάση στοιχεία που έχουν δοθεί στη χώρα μας από το εξωτερικό. Μια από αυτές τις υποθέσεις είναι και η λίστα Λαγκάρντ.

Πάντως, χθες, το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε με ανακοίνωσή του δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ανέλεγκτες υποθέσεις που περιλαμβάνονται σε διάφορες λίστες, θα διαβιβαστούν από το ΣΔΟΕ στις ΔΟΥ. Μάλιστα, δικηγοροι με ειδικευση στα ακινητα βολος σύμφωνα με το υπουργείο το έγγραφο του ΣΔΟΕ που αφορά τη διαβίβαση ανέλεγκτων υποθέσεων αναφέρεται στις λοιπές περιπτώσεις και αποσκοπεί ακριβώς στην αποτ ροπή της παραγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε να ενημερωθεί από τον Γ. Στουρνάρα σχετικά με την πορεία των ερευνών και τα φορολογικά έσοδα από τις διάφορες λίστες με μεγαλοκαταθέτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης ρώτησε τον υπουργό: «Σε ποιο σημείο βρίσκεται και τι απέδωσε ως τώρα ο από έτους, σχεδόν, διενεργούμενος έλεγχος των 22.000 φορολογουμένων, που έσπευσαν να μεταφέρουν τεράστια εμβάσματα, συμποσούμενα σε δεκάδες δις ευρώ στο εξωτερικό κατά την περίοδο 2008-2011, καθώς, επίσης, εταιρικο δικαιο δικηγοροι βολος για τους περιλαμβανόμενους στη «λίστα Λαγκάρντ» ή άλλους φορολογούμενους μεγάλης κλίμακας, που φέρονται να μετέφεραν με γάλα ποσά για αγορές ακινήτων στο Λονδίνο ή σε τράπεζες στο Λιχτενστάιν και άλλους φορολογικούς «παραδείσους»» και συμπληρώνει: «Η Ομοσπονδία προσωπικού των Δ.Ο.Υ., φέρεται να καταγγέλλει  ότι ελάχιστοι υπάλληλοι ασχολούνται με το έργο αυτό, ενώ πρόκειται για προφανή και τεράστια φοροδιαφυγή πολλών δις €. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦOΜΕΠ) στερείται επαρκούς αριθμού υπαλλήλων κατάλληλων να διεκπεραιώσουν το τόσο σημαντικό αυτό έργο, ενώ ο Γ.Γ. Εσόδων κ. Θεοχάρης, από τον οποίο ζητούνται «ενισχύσεις», εξαγγέλλει , αντιθέτως, επερχόμενες… απολύσεις! Γεννάται, δικηγοροι για οικονομικα θεματα βολος ευλόγως, το ερώτημα, μήπως υπάρχουν εγγενείς δυσκολίες που αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα και επιχειρήσεις».δικηγορος βολος Σε κλοιό «γαλάζιων» βουλευτών ο Στουρνάρας για το φόρο στα ακίνητα

Μετά τις ενστάσεις αλλά και τα καυστικά σχόλια κατά του υπουργού που έχουν διατυπώσει το τελευταίο διάστημα στελέχη όπως οι Βύρων Πολύδωρας, Αργύρης Ντινόπουλος, Ιορδάνης Τζαμτζής, Προκόπης Παυλόπουλος κ.α. 

Η αποφόρτηση του τεταμένου κλίματος στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων, ένθεν και ένθεν, αποτελεί τους βασικούς στόχους της συνάντησης που έχει στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός, διοικητικο δικαιο δικηγοροι βολος Γιάννης Στουρνάρας, με το σύνολο της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας. Στη συνάντηση παρεβρίσκονται επίσης οι κκ Χρήστος Σταϊκούρας και Γιώργος Μαυραγάννης, ενώ από την πλευρά των βουλευτών της ΝΔ μεταξύ άλλων- βρίσκονται- οι Ντόρα Μπακογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης,Φω ΤΕΙνή Πιπιλή, Ανδρέας Ψυχάρης, Μανώλης Κεφαλογιάννης Γιάννης Ιωαννίδης

Σημειώνεται ότι ο μόνος βουλευτής, μέλος της κυβέρνηση από άλλο υπουργείο εκτός δηλαδή του υπ. Οικονομικών που παρεβρίσκεται στη συνάντηση είναι ο υφ. Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ είναι οι ενστάσεις που το τελευταίο διάστημα έχει εκφράσει σειρά βουλευτών με δημόσιες τοποθετήσεις του με αποκορύφωμα την κατάθεση της ερώτησης 22 βουλευτών για το «άδικο» της φορολογίας των αγρο Τεμαχίων.

Πρώτος το «χορό» της κριτικής άνοιξε με κείμενο του ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος έκανε λόγο για δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων και για αντισυνταγματικό μέτρο. Ακολούθησαν και άλλοι βουλευτές, και μάλιστα από περιφέρειες της Αττικής, όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος είπε στο ΒΗΜΑ FM ότι κάθε βουλευτής για να κατανοήσει το νομοσχέδιο πρέπει να έχει μαζί του δυο-τρεις λογιστές, και ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος έθεσε ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Στην αιχμή της κριτικής βρίσκεται ο Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι για δύο φορές βρέθηκε πρώτος υπογράφων σε ερώτηση προς τον Γιάννη Στουρνάρα για τη φορολογία των αγρο Τεμαχίων. Ο βουλευτής Σερρών, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να δηλώσει την Τετάρτη ότι «το αν έχεις τελειώσει το Harvard, δικηγοροι που ασχολουνται με κτηματολογιο βολος δεν σημαίνει ότι ξέρεις και από μαντριά».

Μια πρώτη προσπάθεια αποφόρτισης έγινε το πρωί όταν ο κ. Στουρνάρας συναντήθηκε με τους 22 υπογράφοντες την τελευταία ερώτηση για το φόρο των αγρο Τεμαχίων, στην οποία εξάλου αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση της βραδινής συνάντησης.

Στην πρωινή συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών τους ενημέρωσε ότι αποσύρει τον φόρο δικηγοροι για κτηματολογιο βολος τις στάνες και τα θερμοκήπια χωρίς, ωστόσο, αυτό να ικανοποιεί πλήρως τις ενστάσεις των βουλευτών που επιθυμούν περαιτέρω αλλαγές προκειμένου «το νομοσχέδιο να γίνει δίκαιο». 

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες συναντήσεις, όπως η βραδινή είχαν γίνει και με άλλα αιχμηρά νομοσχέδια όπως αυτό για τα νέα Λύκεια και για την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

δικηγορος βολος

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/607537/eimai-pliros-apallagmenos-kai-pio-ugiis/




δικηγορος βολος…

Reply...