αυτοκίνητα Νομική αυτοκινήτων ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Συνελήφθη τρεις φορές μέσα σε τρεις μήνες

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες συνελήφθη συνελήφθη στη Χαλκίδα 30χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος διέπραττε……

Συνελήφθη τρεις φορές μέσα σε τρεις μήνες ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Τον άφηναν ελεύθερο και συνέχιζε να κλέβει

Για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες συνελήφθη συνελήφθη στη Χαλκίδα 30χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος διέπραττε συστηματικά κλοπές – διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, παράβαση του νόμου για τα όπλα και απείθεια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τα ξημερώματα τον 30χρονο, πλησίον οικισμού ROMA στη Χαλκίδα, να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και σε σήμα που του έκαναν να την απενεργοποιήσει για την διενέργεια ελέγχου, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, εξωση ενοικιαστη για ιδιοκατοικηση πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

– Ένα πιστόλι φωτοβολίδων,

– ένα πτυσσόμενο αναδιπλούμενο στιλέτο, μήκους (16) εκατοστών,

– δύο διαρρηκτικά πολυεργαλεία,

– ένας κόφτης μετάλλων και μία μεταλλική πένσα,

– ένα μεταλλικό εργαλείο παραποίησης πινακίδων κυκλοφορίας τροχο φόρων,

– ένα μπρελόκ που περιείχε δύο κλειδιά και ένα αναδιπλούμενο σουγιά,

– τέσσερεις πλαστικοί σφικτήρες ( tare – up ) και ένας φακός,<b κινητόκινητό τηλέφωνο και μία θήκη κινητού τηλεφώνου,

– ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά έγγραφα 49χρονου ημεδαπού, καθώς και δύο κάρτες αναλήψεως μετρητών τράπεζας και το χρηματικό ποσό των 37,70 <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8 ΑστυνομικήΑστυνομικής έρευνας , προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα που κατείχε ο 30χρονος ήταν κλεμμένη και ανήκει σε 23χρονο ημεδαπό, ταχισνετ ενφια εκτυπωση ο οποίος είχε δηλώσει την κλοπή της την 03-11-2013 στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος το χρονικό διάστημα από 05 έως 06-11-2013, είχε διαπράξει τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο 30χρονος είχε συλληφθεί πριν από μία εβδομάδα περίπου για την διάπραξη πέντε κλοπών – διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, διεκδικηση συνταξεων ενώ την 04-08-2013 είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να διαπράτ ΤΕΙ κλοπή – διάρρηξη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 39χρ ΑστυνομικήΑστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν τότε ακόμη επτά περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε αυτοκίνητα.

Επιπλέον σε βάρος του 30χρονου, τον περασμένο Απρίλιο, είχε σχηματισθεί δικογραφία για ακόμη 24 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων, που είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από 22-11-2012 έως και 08-01-2013, στην περιοχή της Χαλκίδας.

Επίσης σημειώνεται ότι ο ανωτέρω έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη για κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ενώ από το 2002 έχει προφυλακισθεί σε διάφορα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. εισαγγελέα Πρωπωσ εκτυπωνω το ενφια 2018δικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή Χαλκίδας.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, δικηγοροι βολοσ προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, εκτυπωση ε9 και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.grΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, taxis ενφια 2017 έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: πληρωμη ενφια on line Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/605610/sunelifthi-treis-fores-mesa-se-treis-mines/




ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Reply...