Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

βουλευτών Χίο Ξάνθη νομικό φροντιστήριο – Πολιτική – Η λίστα με τις βουλευτικές αποζημιώσεις

νομικό φροντιστήριο Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Η λίστα με τις βουλευτικές αποζημιώσεις νομικό φροντιστήριο Το σύνολο της Αποζημίωσης των βουλευτών, όπως καθορίζεται για το τρέχον έτος 2013, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, Εξ αποστάσεως προετοιμασία κάτι που καθορίζεται από την περιφέρεια στην οποία εκλέγονται, έδωσε στη δημοσιότητα η Βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στον επίσημο ιστότοπο της Βουλής, Εξ αποστάσεως προετοιμασία στην ακαθάριστη βουλευτική Αποζημίωση των βουλευτών ύψους 5705,60 ευρώ τον μήνα για τον καθένα εκ των 300 εκπροσώπων του Έθνους, Νομικα φροντιστηρια θεσσαλονικη προστίθεται η ταχυδρομική ατέλεια των 909,31 ευρώ.

Σε αυτά τα χρήματα, προστίθενται 738,88 ευρώ, εν είδει επιδόματος οργάνωσης του γραφείου κάθε βουλευτή που ανήκει στην κατηγορία Α. Σε αυτήν εντάσσονται οι βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄ Πειραιώς. Το αντίστοιχο ποσό αυξάνεται σε 935,88 ευρώ για όλους τους υπολοίπους βουλευτές, εξαιτίας του επιβαρυμένου κόστους που ενδέχεται να έχουν σε άλλες Περιφέρειες, εκτός Λεκανοπεδίου.

Αντιστοίχως, διαφορετικό ύψος χρημάτων προβλέπεται εν είδει εξόδων κίνησης για τους βουλευτές, ανάλογα με την εκλογική τους περιφέρεια, δεδομένων των ταξιδιών που οφείλει να κάνει για να φτάσει σε αυτήν κάθε φορά. Ειδικότερα, Νομικα φροντιστηρια θεσσαλονικη για τους βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών,&nb ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, Καβάλας, εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης όριο ηλικίας Κερκύρας, Κεφαλληνίας, Κοζάνης, Λέσβου, Σάμου, Χανίων και Χίου, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους τα έξοδα κίνησης ανέρχονται σε 291 ευρώ τον μήνα.

Για τους βουλευτές Αργολίδας, Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ημαθίας, Κιλκίς, Κορινθίας, Λασιθίου, Ξάνθης, Ροδόπης, Πέλλης, Πιερίας και Ρεθύμνης, το αντίστοιχο ποσό ανέρχεται σε 389 ευρώ, Νομικα φροντιστηρια αθηνα ενώ για εκείνους που εκλέγονται σε Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Φροντιστηρια διοικητικων δικαστων Άρτα, Αχαΐα, Γρεβενών, Ευρυτανία, Ηλεία, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Καρδίτσα και Καστοριά προβλέπονται έξοδα κίνησης ύψους 486 ευρώ τον μήνα.

Τέλος, ποσό ύψους 648 ευρώ προβλέπεται για τα έξοδα κίνησης των βουλευτών που εκλέγονται σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

νομικό φροντιστήριο νομικό φροντιστήριο Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, Νομική ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

νομικό φροντιστήριο

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=277091&catID=1




νομικό φροντιστήριο…

Reply...