Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών

Νομικα φροντιστηρια θεσσαλονικη, https://sevastikarakosta.gr/ATHENS-000264-sinthesi-dimosiou-dikeou.html. {Τραπεζών} Τραπεζών {Τραπεζών} νομικό φροντιστήριο Διπλασιάσθηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια από το τέλος Δεκεμβρίου 2011

νομικό φροντιστήριο Στο 32% του συνολικού χαρτοφυλακίου των δανείων των ελληνικών τραπεζών διαμορφώνονται σήμερα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια……

Διπλασιάσθηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια από το τέλος Δεκεμβρίου 2011 νομικό φροντιστήριο Διαμορφώνονται συνολικά σε περίπου 70 δισ. ευρώ

Στο 32% του συνολικού χαρτοφυλακίου των δανείων των ελληνικών τραπεζών διαμορφώνονται σήμερα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Από τα τέλη του 2011 έως και σήμερα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αυξάνονται κατά 8% σε μέσα επίπεδα και σήμερα διαμορφώνονται συνολικά σε 70 δισ. ευρώ περίπου. Το Δεκέμβριο του 2012 ήταν στο 24,5% και στο τέλος Δεκεμβρίου 2011 στο 16%.

Το γεγονός ότι πολλά υφιστάμενα δάνεια δεν εξυπηρετούνται περιορίζει τις δυνατότητες των τραπεζών να χορηγήσουν νέα χρηματοδότηση, καθώς τις αποστερεί από χρηματοδοτικούς πόρους (χρεολύσια) τους οποίους κανονικά θα ανακύκλωναν χορηγώντας νέα δάνεια προς τις σχετικά υγιέστερες επιχειρήσεις και μεταξύ αυτών τις μονάδες μικρού και μεσαίου μεγέθους.

νομικό φροντιστήριο νομικό φροντιστήριο ΣΥΡΙΖΑ: Οφθαλμαπάτη το πρωτογενές πλεόνασμα

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τα οποία εμφανίζεται πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισεκ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ «με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής. Το Υπουργείο κερδίζει:

-683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις.

-800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ). Την ίδια στιγμή οι δαπάνες του ΠΔΕ, δηλαδή, Νομική ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) οι δημόσιες επενδύσεις είναι μικρότερες κατά 1,3 δισεκ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, νομικό φροντιστήριο δημοσίου δικαίου το Υπ. Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισεκ. ευρώ.

-2 δισεκ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, το Υπ. Οικονομικών «προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισεκ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών» ωστόσο, υπουργείο δικαιοσύνης προσλήψεις 2023 «στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ … δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων.» (σελ. 7, Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής)».

νομικό φροντιστήριο Καμμένος: Δεν γίνεται Παιδεία με μισθούς 500 <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης παρέστη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος ευχήθηκε «καλή χρονιά» σε όλα τα παιδιά

Καλή χρονιά στα παιδιά και κουράγιο στους γονείς τους ευχήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητω ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης για τον αγιασμό.

«Θέλω να ευχηθώ στους γονείς να κάνουν κουράγιο και να στηρίξουν τα παιδιά, ΕΣΔΔΑ γιατί η Παιδεία είναι η βάση για να υπάρχει ένα έθνος και πρέπει η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι η Παιδεία δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει με μισθούς των καθηγητών των 500 ευρώ και ιδίως για εκείνους τους νεοδιοριζόμενους καθηγητές που θα πρέπει να ζήσουν σε μια άλλη περιοχή από τον τόπο κατοικίας τους», τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Αντί να πληρώνουν μέσω των τραπεζών τους ημετέρους, Online Νομικό Φροντιστήριο αντί να χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε περίεργα ιδρύματα», συνέχισε, «πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να σπουδάσουν και να κρατήσουν τους νέους επιστήμονες στην Ελλάδα»

νομικό φροντιστήριο

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/610270/diplasiasthikan-ta-mi-exupiretoumena-daneia-apo-to-telos-dekemvriou-2011/




νομικό φροντιστήριο…

Reply...