Ρεάλ πρωτάθλημα Κριστιάνο Ρονάλντο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Δύσκολα ματς για την «τριάδα»

κωδικοι ενφια https://sevastikarakosta.gr/ATHENS-0000000599-kodiki-enfia.html. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ανακατατάξεις στην τριάδα της κορυφής πιθανώς να φέρει η δωδέκατη αγωνιστική της Primera Division, καθώς το πρόγραμμα……

Δύσκολα ματς για την «τριάδα» ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ έχουν ζόρικες αποστολές για τη δωδέκατη αγωνιστική

Ανακατατάξεις στην τριάδα της κορυφής πιθανώς να φέρει η δωδέκατη αγωνιστική της Primera Division, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολες αναμετρήσεις για Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί δοκιμάζονται στη Σεβίλλη απέναντι στην Μπέτις, που δεν θυμίζει μεν την περσινή ομάδα και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνη. Αμφίβολος είναι ο Πικέ και εκτός μάχης ο Άλμπα, ενώ ο Μέσι θα επιχειρήσει να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς ανομβρίας στο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο, που απέχει μόλις έναν βαθμό από τους Καταλανούς, δοκιμάζεται στο «Μαδριγάλ» από την τέταρτη της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει πολλούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός μάχης είναι οι Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Αντριάν και Μάριο, ενώ αμφίβολος ο Αρντά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το θεωρητικά ευκολότερο έργο υποδεχόμενη τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με αμφίβολη τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο που επέστρεψε τραυματίας από το ματς με τη Γιουβέντους. Πιθανώς ο ίδιος ο Πορτογάλος σταρ να θελήσει να προστατευτεί εν όψει των μπαράζ της Πορτογαλίας με τη Σουηδία για το Μουντιάλ.

Το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής της Primera Division:

Παρασκευή 8/11

Οσασούνα – Αλμερία 21:00

Γρανάδα – Μάλαγα 23:00

Σάββατο 9/11

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 17:00

Χετάφε – Έλτσε 19:00

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 21:00

Θέλτα – Ράγιο Βαγεκάνο 23:00

Κυριακή 10/11

Εσπανιόλ – Σεβίλλη 13:00

Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 18:00

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 20:00

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 22:00

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.

Η ισπανική Εφημερίδα, αποκαλύπ ΤΕΙ την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», καταγγελία μίσθωσησ κατοικίασ συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της « βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.

«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», απόσπαση δημοσίου υπαλλήλου ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, υπουργειο οικονομικων τμημα ενφια που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, νομικό φροντιστήριο δημοσίου δικαίου θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, ασεπ ηλεκτρονικο παραβολο η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/605849/duskola-mats-gia-tin-triada/




ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Reply...