Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

ΕΚΑΒ παιδικούς σταθμούς ΔΕΗ νομικό φροντιστήριο – Κοινωνία – Οι τελευταίες 9.313 θέσεις στο Δημόσιο για το 2013

νομικό φροντιστήριο Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Οι τελευταίες 9.313 θέσεις στο Δημόσιο για το 2013 νομικό φροντιστήριο Με 9.313 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθούν διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, μέχρι το τέλος του έτους. Οι φορείς που θα ενισχυθούν με νέο προσωπικό, είναι σχολεία, νοσοκομεία, ΕΛΤΑ, προκήρυξη δικαστικών υπαλλήλων ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, παιδικοί σταθμοί, δήμοι, δημοτικές επιχειρήσεις και λιμενικό.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπ ΤΕΙ ότι θα ζητηθούν ειδικότητες, όπως ψυχολόγοι, διανομείς, Νομικα φροντιστηρια αθηνα οδηγοί, εργάτες, κοινωνικοί λειτουργοί, Αστικό δίκαιο τεχνίτες, γιατροί, βρεφονηπιοκόμοι, εθνικο τυπογραφειο προκυρηξεισ βρεφοκόμοι, νηπιαγωγοί, μηχανικοί, καθαριστές, μάγειρες, τραπεζοκόμοι, γυμναστές, καλλιτεχνικό προσωπικό, κ.ά.

Αναλυτικά, στους δήμους θα απασχοληθούν 700 εποχικοί, στους παιδικούς σταθμούς 100 εποχικοί, τα νοσοκομεία θα ενισχυθούν με 753 γιατρούς, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε 100 προσλήψεις, τα ΕΛΤΑ θα απασχολήσουν 200 νέους υπαλλήλους. Τέλος, στα σχολεία και την ειδική αγωγή θα καλυφθούν 7.400 θέσεις και το λιμενικό θα προχωρήσει σε διαγωνισμό για 60 δόκιμους υπαξιωματικούς.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου»:

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

νομικό φροντιστήριο νομικό φροντιστήριο Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, Ποινικό δικονομικό δίκαιο στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

νομικό φροντιστήριο Έδεσαν και έδειραν 84χρονη για να της πάρουν… 150 ευρώ

Ο ένας δράστης, μόλις 14 ετών, συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ ο δεύτερος, 26 ετών, αναζητείται από τους αστυνομικούς

Για 150 ευρώ δύο Ρομά χτύπησαν, εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης όριο ηλικίας έδεσαν και εγκατέλειψαν μια 84χρονη γυναίκα στο ισόγειο σπίτι της στη Λαμία. Ο ένας δράστης, εθνική σχολή δικαστικών υπαλλήλων μόλις 14 ετών, συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ ο δεύτερος, 26 ετών, αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Το “κουβάρι” της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Δευτέρας, όταν κόρη της 84χρονης προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Καθώς η μητέρα της δεν απαντούσε, η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας έσπευσε στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει, και μόλις έφτασε τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, εθνικο τυπογραφειο προκυρηξεισ χτυπημένη στο πρόσωπο και σε σημεία του σώματός της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην Ασφάλεια Λαμίας έναν 14χρονο Ρομά, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία μαζί με έναν ακόμη 26χρονο.

Όπως κατέθεσε, την Κυριακή το βράδυ μπήκαν στο σπίτι της 84χρονης από ανασφάλιστη πόρτα. Έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια της 84χρονης, τη χτύπησαν για να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα τεκμηρίωσης και επικουρίας στη συνέχεια ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού όπου βρήκαν και πήραν 150 ευρώ που είχε η 84χρονη γυναίκα.

Φεύγοντας την εγκατέλειψαν χτυπημένη και δεμένη στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο, ενώ παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο “δίδυμο” να έχει συμμετοχή και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή.

νομικό φροντιστήριο

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=277148&catID=3




νομικό φροντιστήριο…

Reply...