μπάνιο παραλία παραλία ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Rihanna: Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η Rihanna, αυτοδικαιη μονιμοποιηση δημοσιων υπαλληλων η οποία εντοπίστηκε από παπαράτσι να φοράει ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι, αναδρομικά δημοσίων υπαλλήλων 2018 με σχέδια, δηλωση κτηματολογιου βρέθηκε στα Barbados αιτηση κινητικοτητασ για να υπαλληλοι οτα τι σημαινει παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό event αλλά δικηγοροι για εξωσεις και για να γιορτάσει κτηματολόγιο δικηγοροι τα 85α γενέθλια του επαχθεις παππού της…”

Rihanna: Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η Rihanna, η οποία εντοπίστηκε από παπαράτσι να φοράει ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι, με σχέδια, βρέθηκε στα Barbados για να παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό event αλλά και για να γιορτάσει τα 85α γενέθλια του παππού της

Σε παραλία των Barbados εθεάθη για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια Rihanna, η οποία μπορεί να ζει πλέον μόνιμα στο Λος Αντζελες αλλά επισκέπτεται συχνά την πατρίδα της την οποία υπεραγαπά.

Η 25χρονη, η οποία εντοπίστηκε από παπαράτσι να φοράει ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι, με σχέδια, βρέθηκε στα Barbados για να παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό event αλλά και για να γιορτάσει τα 85α γενέθλια του παππού της, στον οποίο, όπως η ίδια έχει πει, έχει μεγάλη αδυναμία.

Και επειδή στα Barbados είναι πάντα καλοκαίρι η Rihanna πήρε τις παιδικές της φίλες και πήγε να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

source: http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/326364/rihanna-me-ena-mikroskopiko-bikini/




ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Reply...