κυκλοφορία δρόμους δρόμους ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Μαραθώνα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του 31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών……

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Μαραθώνα ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Το Σάββατο η τελετή έναρξης του 31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του  31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, σε οδούς και λεωφόρους του Μαραθώνα.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 12:00-14:30 και θα αφορά τους εξής δρόμους:

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασσικής Διαδρομής και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

-Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί των οχημάτων, Δικηγοροι εργατολογοι βολου που κατευθύνονται προς Μαραθώνα και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα κινούνται μέσω των οδών: ενφια συζυγου κοινη δηλωση Φειδιππίδου – Αγίου Παντελεήμονος – Δημοκρατίας – Λ. Κάτω Σουλίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κοινή κάθοδο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Πάγκαλος

Πρόταση να κατέβουν μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρω εκλογές έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα”.

«Από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο, που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς, 2γ 2022 βιβλια ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω <a href="http://ekloges.ypesεθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, enfia gsis θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτήν τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι έχω να τους πω, ενφια πληρωμη online το λέω δημοσίως, νομικα φροντιστηρια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε αναφερόμενος στους λόγους που δεν προσήλθε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.

«Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος», γιατι δεν μπορω να εκδοσω πιστοποιητικο ενφια τόνισε.

«Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι», είπε.

Σκληρή επίθεση σε ΟΛΜΕ

Εξάλλου, άσκησε σκληρή κριτική στην ΟΛΜΕ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, λέγοντας:

«Αυτοί που υπερασπίζονται τη δημόσια Παιδεία, που θα βρω τον ενφια υπερασπίζονται τα φροντιστήριά τους. Και τώρα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στους δρόμους, κατά των πραιτοριανών.

Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει “βγείτε και πολεμήστε την κυβέρνηση, ή εμείς ή αυτοί”. Κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας! Ποιοι; Η Ρόζα, ο Τσίπρας και οι άλλοι. Ο Μπίστης, ο Φίλης – ξέρω κι εγώ πώς τους λένε αυτούς τους τυχάρπαστους που λένε «ή εμείς ή αυτοί» στον κόσμο και στα παιδιά λένε να βγουν στους δρόμους και να κάνουν εξέγερση», διεκδικηση συνταξεων πρόσθεσε.

«Μου θυμίζουν αυτούς τους μαύρους στην Αφρική που κάνουν ιδιωτικούς στρατούς με τα παιδάκια των εννέα ετών», κατέληξε.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Αυξημένες οι τιμές του όζοντος στην Αθήνα

Ξεπέρασαν τα όρια ενημέρωσης – Βελτίωση της κατάστασης αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα

Αυξημένες τιμές του όζοντος στην Αθήνα κατέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης το Δίκτυο Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα το δίκτυο κατέγραψε στον σταθμό των Θρακομακεδόνων υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης, με ανώτερη τιμή στις 4 το μεσημέρι, πληρωμη ενφια online eurobank αυτή των 198μg/m³ 

 

Από το Υπουργείο υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης συνιστάται σε άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνίσταται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά, να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα.

 

Σταδιακή μείωση των τιμών του όζοντος αναμένεται το απόγευμα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/605410/diakopi-kukloforias-ohimaton-sto-marathona/




ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Reply...