ζωή τροχαίο παιδί Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό έξω από το χωριό Συριπιδιανά στο Ρέθυμνο, taxis αντικειμενικες αξιες ακινητων με αποτέλεσμα ένα άτομο……

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό έξω από το χωριό Συριπιδιανά στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα ένα άτομο να πεθάνει ακαριαία, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα παιδί 10 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πωσ θα δω τον ενφια το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με τρία άτομα, ξέφυγε της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαράδρα.

Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, η 35χρονη συνοδηγός έχει τραυματιστεί στο θώρακα ενώ το παιδί έχει τραυματιστεί ελαφριά.

Πηγή: flashnews.gr

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: ηλεκτρονικη πληρωμη ενφια 2018 «ΕΚΛΑΠΗ: δοσεισ ενφια 2018 Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», διαγωνισμός δικαστικής αστυνομίας ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, επικαρπία και ψιλή κυριότητα ε9 οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, που πληρωνεται ο ενφια πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, εφαρμογη ε9 Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, λογιστικη εγγραφη ενφια στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023

source: καταγγελία μίσθωσης κατοικίας ορισμένου χρόνου http://www.newsbeast.gr/society/arthro/605525/thanatiforo-trohaio-sto-rethumno/




Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023…

Reply...