Βραζιλία Βραζιλία πρωτάθλημα ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ «Ο Αλόνσο καλύτερος του Σουμάχερ»

Γραπτος διαγωνισμος ασεπ 2022 προκηρυξη, https://sevastikarakosta.gr/ATHENS-000335-panellinios-graptos-diagonismos-asep-2023-(2g-2022).html. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Τον Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε καλύτερο πιλότο από τον Μίκαελ Σουμάχερ ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο Αλόνσο μπορεί……

«Ο Αλόνσο καλύτερος του Σουμάχερ» ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Το εγκώμιο του Ισπανού έπλεξε ο ομόσταβλός του Φελίπε Μάσα

Τον Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε καλύτερο πιλότο από τον Μίκαελ Σουμάχερ ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο Αλόνσο μπορεί να είναι ταυτόχρονα και γρήγορος και να έχει αντίληψη για το τι συμβαίνει στην πίστα κάτι που τον κάνει τέλειο οδηγό.

Ακόμη, ο Μάσα δήλωσε πως η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η πρώτη του νίκη στο Ιντερλάγκος, κάτι που παρομοίασε σαν να έχει κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο.

«Ο Φερνάντο είναι ο πιο δυνατός. Ο Σουμάχερ ήταν γρήγορος, αλλά από θέμα αντίληψης ο Αλόνσο είναι καλύτερος και αυτό επειδή μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

«Το 2008 όταν έφτασα τόσο κοντά στον Παγκόσμιο τίτλο, τότε που είχα πολλές νίκες και αρκετές πολ, αλλά η μέρα που πάντα θα θυμάμαι είναι η πρώτη μου νίκη στη Βραζιλία. Για έναν Βραζιλιάνο να κερδίσει στην έδρα του είναι σαν να παίρνει το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Θετική για Ελλάδα η προϊστορία με Λετονία

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Λετονία έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει παίξει 7 φορές κόντρα στους Λετονούς κατά το παρελθόν μετρώντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η τελευταία φορά που τέθηκε αντιμέτωπη η Ελλάδα με την Λετονία ήταν στις 7 Σεπ Τεμβρίου του 2012, πληρωμη ενφια συζυγου με τους παίκτες του Σάντος να επικρατούν εκτός έδρας με σκορ 1-2.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να πανηγυρίσει σήμερα ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε, διεκδικηση δωρων συνταξιουχων να παραμείνει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.

To Woop.gr κάνει… φλας μπακ στο παρελθόν και σας παραθέ ΤΕΙ όλες τις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο χώρες, καθυστερηση πληρωμησ ενφια με την ευχή η παράδοση να συνεχιστεί και να έρθει παράλληλα ένα δεύτερο… δώρο από τους Σλοβάκους.

Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

<bΚερδίζει και “βλέπει” ΒραζιλίαΒραζιλία η Εθνική

  • <a href="http://www.wo<a href="http://www.woop.gr/content/123899/o-masado ΕλλάδαΕλλάδας (photo)

  • ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Με 2λιτρο κινητήρα το νέο Civic Type R

    Οι πληροφορίες που αναφέραμε στο C+S στις 19 Ιουλίου επιβεβαιώθηκαν και η Honda επέλεξε τελικά ένα 2λιτρο turbo για να εξοπλίσει το νέο κορυφαίο Civic.

    Στην ιαπωνική εταιρεία εγκατέλειψαν λοιπόν τα σχέδια για παρουσία ενός 1.6 turbo κάτω από το καπό του Type R. Η επίτευξη της επιθυμητής ισχύος (τουλάχιστον 280 PS όπως ανακοίνωσε η Honda) θα έρθει τελικά μέσω ενός 2λιτρου συνόλου.

    Οι Ιάπωνες θέλουν το λανσάρισμα του νέου Type-R να συνοδευτεί από τον τίτλο του «ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου παρ αγωγής» στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Για αυτό το λόγο έχουν γίνει εκτεταμένες δοκιμές στην «πράσινη κόλαση», πωσ υπολογιζεται ο συμπληρωματικοσ φοροσ ενφια με τον Ιταλό οδηγό της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, Γκαμπριέλε Ταρκουίνι, να συμμετέχει σε αυτές.

    Το ρεκόρ κατέχει το Renault Megane RS Trophy των 265 PS, με 8:07.97 και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Honda Motor ευρώπης το νέο Type R έχει πλησιάσει ήδη το χρόνο αυτό. Το λανσάρισμα του νέου Civic επιδόσεων στη γηραιά ήπειρο προγραμματίζεται για το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα μετάδοσης του καυτού ιαπωνικού hatch θα αποτελείται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ ο περιορισμός του βάρους σε κάτω από 1.200 kg θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιθυμητών επιδόσεων.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    source: taxisnet ενφια 2018 http://www.newsbeast.gr/car/arthro/605270/o-alonso-kaluteros-tou-soumaher/




    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

    Reply...